L’ONG de Martorell Mans Mercedàries estrenarà el 2015 amb un acte per tal de recaptar nous ingressos que li permetin mantenir la seva activitat: un concert amb una de les veus amb més nom, la jove Andrea Motis. El concert és previst per al dia 23 de gener a les 8 del vespre. 
El concert solidari és previst que es faci a la sala El Progrés, de Martorell. Andrea Motis hi actuarà acompanyada de Joan Chamorro Trio, Rita Payés i Èlia Bastida. El mateix grup que fa 15 dies va protagonitzar un emotiu concert a l’Olímpia de París. Els diners van destinats a les accions que duen a terme a Angola i Moçambic.

La ONG de Martorell Manos Mercedarias estrenará el 2015 con un acto para recaudar nuevos ingresos que le permitan mantener su actividad: un concierto con una de las voces con más nombre, la joven Andrea Motis. El concierto está previsto para el día 23 de enero a las 8 de la tarde. El concierto solidario está previsto que se haga en la sala El Progreso, de Martorell. Andrea Motis actuará acompañada de Joan Chamorro Trio, Rita Payés y Elia Bastida. El mismo grupo que hace 15 días protagonizó un emotivo concierto en el Olimpia de París. El dinero va destinado a las acciones que llevan a cabo en Angola y Mozambique.